Referendumi/ Pendarovski: Bëhet problem dhe destabilizim politik

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 22 Shtator, 2022 21:55

Referendumi/ Pendarovski: Bëhet problem dhe destabilizim politik

Kryetari Stevo Pendarovski në emisionin Klan Debat foli edhe rreth referendumit që e propozon VMRO-DPMNE duke thënë se kjo mund të jetë e dëmshme për shtetin.

”Referendumi çdoherë bëhet problem nëse është etnik, de fakto gjithmonë në Maqedoninë e Veriut ka qenë problem sigurie dhe destabilizim politik nëse mundohesh të bësh diçka në bazë etnike të pastër dhe në atë mënyr do radikalizohen gjërat, nuk i frikësoj këta që duan të bëjnë referendum por duhet paralajmëruar pasojat” – tha Pendarovski.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 22 Shtator, 2022 21:55