Reformën në BDI e nisi Artan Grubi, si do të veprojnë deputetët dhe drejtorët e përjetshëm?!

Desk
By Desk March 5, 2020 22:02

Reformën në BDI e nisi Artan Grubi, si do të veprojnë deputetët dhe drejtorët e përjetshëm?!

Ish deputeti i BDI-së, Artan Grubi sonte në hapjen e shtabit të BDI-së në Çair u zotua se nuk do të kandidojë për deputet dhe do të ngelët vetëm ushtarë i BDI-së duke ua liruar të rinjve garën për deputet. Pas këtij akti të madh të Grubit si një deputet i suksesshëm që kanë realizuar 100% të programit të BDI-së nga 2016 ai sërish ua liroi rrugën të rinjëve për një BDI ndryshe dhe të reformuar për tu dhënë shembull të tjerve se BDI do të vazhdojë me refroma rënjësore dhe të tjerët të ndjekin rrugën e tij.

Në BDI-në e Ali Ahmetit, vazhdojnë të heshin drejtorët të cilët kanë tre mandate dhe që janë më pak aktiv në fushtë dhe gjatë qeverisjes. Siç mëson TS, ka drejtorë të BDI-së që nuk njihen në opinion por ata ushtrojnë detyrën tre mandate pa dhënë as llogari para aktivistëve dhe popullit.

Portali TetovaSot, do të vazhdojë të publikojë të gjithë drejtorët e BDI-së një nga një që kanë mbi dy, tre mandate dhe ndoshta ka funksionarë i cili vazhdon të qëndrojë që nga themelimi i BDI-së në poste e duke mos u përballur kurrë me popullin dhe aktivistët e BDI-së. /TS/

Desk
By Desk March 5, 2020 22:02