Regjistrimi në kopshte do të bëhet online

Desk
By Desk March 5, 2020 21:07

Regjistrimi në kopshte do të bëhet online

Për të shkurtuar pritjet në sportele për shërbimet e ofruara nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, së shpejti do të hapet një faqe në internet e veçantë ku të gjithë aplikantët për ndihmë sociale do të jenë në gjendje të aplikojnë elektronikisht, përcjell FLAKA.

Lajmi i mirë është që edhe regjistrimet në kopshte gjithashtu do të bëhen online. FLAKA

Desk
By Desk March 5, 2020 21:07