Rehova e Kolonjës, fshati me gurë dhe zemër

Rehova e Kolonjës, fshati me gurë dhe zemër

Rehova, është një nga zonat më të bukura në krahinën e Kolonjës. Ilnisa Agolli, përmes udhëtimit të radhës vë në fokus edhe një herë tjetër se Shqipëria, është një vend për t’u dashur

Ky është i vetmi fshat që nuk ka shitur asnjë shtëpi. Nuk ka hotele. Nuk ka restorante.

Ky është fshati i gurtë, ku ç’do shtëpi ruan elementin e gurit. Është fshati që hap dyert për turistët. Është fshati me zemër. Një fshat jo vetëm për t’u vizituar. Por, për t’u dashur.

Top Channel

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Tetor 9, 2019 13:56

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.