Reka në Kumanovë, Pendarovski Saraj dhe Çair, Siljanovska Radovish dhe Strumicë

Redaksia
By Redaksia 7 Prill, 2019 13:04

Reka në Kumanovë, Pendarovski Saraj dhe Çair, Siljanovska Radovish dhe Strumicë

Sot dita e shtatë nga fushata për zgjedhjet presidenciale. Kandidatët edhe sot vazhdojnë takimet dhe mitingjet me qytetarët.

Blerim Reka, do të zhvillojë tubim në Kumanovë. Gordana Siljanovska në Radovish dhe Strumicë. Stevo Pendarovski do të takojë qytetarët e Sarajit, Çairit, Kisella Vodës dhe Karposhit.

Fushata filloi më 1 prill dhe zgjat deri më 19 prill, më pas vijon heshtja 24 orëshe, para votimeve më 21 prill.

Redaksia
By Redaksia 7 Prill, 2019 13:04