Reka: Unë jam kandidat i pavarur, por përkrahje kam nga dy parti politike

Desk
By Desk 4 Prill, 2019 20:02

Reka: Unë jam kandidat i pavarur, por përkrahje kam nga dy parti politike

Kandidati për president, Blerim Reka në debatin e sontëm në Telma tha se edhe përskaj asaj që mbështetet nga Aleanca dhe BESA, ai është kandidat i pavarur, përcjell FLAKA.

“Shumë qartë e thash kur u kandidova se jam i pavarur. Fakti që të dy parti më mbështetën mua është për ta përshëndet, ata mbështetën një kandidat të pavarur. Kur pashë se do të ketë vetëm dy kandidatë nga shumica maqedonase në garë, mendoja se nuk do të ishte e drejtë nëse nuk ka asnjë kandidat që nuk i përket shumicës”, tha Reka. FLAKA

Desk
By Desk 4 Prill, 2019 20:02