Reketi dhe Bombat mollë sherri mes palëve

Reketi dhe Bombat duket se ka qenë mollë sherri mes palëve për mos arritjen e marrëveshjes për PP. Deputeti i VMRO-DPMNE-së, Antonio Miloshoski nëpërmjet një postimi në llogarinë e tij ka … Vazhdoni me leximin e Reketi dhe Bombat mollë sherri mes palëve