Rekord personal nga Dj Regard me projektin ‘Ride It’ 3 milion ‘streams’

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka August 10, 2019 22:52

Rekord personal nga Dj Regard me projektin ‘Ride It’ 3 milion ‘streams’

Arin 2 milion video me projektin ‘Ride It’ ne app-in TikTok.

Hajriz Bajrami menaxheri i Dj Regard njofton se ka pranuar disa oferta nga kompani internacionale për bashkëpunime me emra te njohur.

Po ashtu Hajriz Bajrami njofton se ne vitin 2020 pritet te konfirmoj pjesmarrjen e Dj Regard ne Tomorrowland, Ultra Europe dhe disa festivale tjera të njohura.

Dj Regard me ‘Ride It’ rangohet në pozitën e 21-të nga Billboard, para Dj Snake dhe shumë dj tjerë njohur.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka August 10, 2019 22:52