Rektori i UT-së, Ahmeti me mesazh urimi për festën e Kurban Bajramit!

Rektori i UT-së, Ahmeti me mesazh urimi për festën e Kurban Bajramit!

Në emër të studentëve dhe stafit të Universitetit të Tetovës, të gjithë besimtarëve të fesë islame Jua uroj festën e Kurban Bajramit.

Në këtë ditë feste, në të cilën atmosfera shpirtërore ndihet gjithandej, Jua përcjell urimet vëllazërore, me dëshirën që të keni shëndet, mirëqenie dhe vetëm suksese.

Kurban Bajrami është simbol i sakrificës, sinqeritetit e solidaritetit, prandaj le të shprehim devotshmërinë dhe humanitetin tonë, vlera këto që e kanë shoqëruar kombin tonë ndër vite.

Festat tona, fetare apo kombëtare, e kanë meritën e tyre për afrimin e njerëzve, forcimin e mirëkuptimit, dashurisë për njëri-tjetrin dhe ruajtjen e paqes kudo në botë.

Urime festën e Kurban Bajramit për të gjithë Ju dhe familjet tuaja!

REKTORI

Prof. Dr. Vullnet Ameti

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 10 Gusht, 2019 22:19

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.