Remensiki për “pastrimin”: Problemet më të mëdha të qytetarëve janë me karakter lokal

Redaksia
By Redaksia 23 Prill, 2019 20:32

Remensiki për “pastrimin”: Problemet më të mëdha të qytetarëve janë me karakter lokal

Frosina Remenski nga LSDM sonte në Telma në pyetjen se cila pjesë e qeverisë duhet të ketë “spastrim”, u përgjigj se problemet e qytetarëve janë kryesisht të karakterit lokal, përcjell FLAKA.

“Besojë se netulla do të realizohet, sepse të gjithë kemi nderin, por edhe përgjegjësinë për të përmirësuar situatën. Raportet fillestare të OSBE tregojnë se atmosfera demokratike ka lejuar qytetarët të zgjedhin nëse do të shkojnë në votime apo jo. Ne besojmë se qytetarët janë mjaft të pjekur dhe politikë të saktë për të vlerësuar se çfarë do të thonë zgjedhjet. Problemet e vërteta të qytetarëve tregojnë se ato vijnë kryesisht nga një karakter lokal, edhe pse ka pasur edhe shumë kritika për qeverinë qendrore”, tha Remenski.

Megjithatë, shtoi Remenski, me 5 maj do të arrihet censusi dhe Maqedonia e Veriut do të ketë president.

“President do të kemi dhe ai do të jetë Stevo Pendarovski”, tha Remenski. FLAKA

Redaksia
By Redaksia 23 Prill, 2019 20:32