Remenski: Jam në dispozicion të PTHP për të sqaruar se cili është pozicioni im në OJQ-në e Boki 13

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka August 1, 2019 21:19

Remenski: Jam në dispozicion të PTHP për të sqaruar se cili është pozicioni im në OJQ-në e Boki 13

Frosina Remenski postoi sot në profilin e saj në Facebook se nuk ka asgjë kundër prokurorisë për të hetuar rolin e saj në OJQ-në e Bojan Jovanovskit, përcjell FLAKA.

“Të mos i lë në shqetësim ata nga VMRO-DPMNE, të cilët po më përmendin çdo ditë në konferenca shtypi. Unë jam mirë, mos u shqetëso! Unë nuk kam asgjë kundër, përkundrazi, PTHP për Krimin e Organizuar dhe Korrupsionin jam për të hetuar se cili është posti im i nderit në OJQ-në e Bojan Jovanovski (Boki 13). Unë qëndroj në dispozicionin e tyre për të sqaruar gjithçka që u intereson atyre apo ndonjë dileme”, ka shkruar Remenski. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka August 1, 2019 21:19