Remzi Memedi: Qeveria e dështuar, dëshmi mos-marrja e datës

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 7, 2019 21:16

Remzi Memedi: Qeveria e dështuar, dëshmi mos-marrja e datës

Remzi Memedi nga ASH, sonte në emisionin “Rruga drjet” në Alsat, tha se kjo qveri ka dështuar, përcjell FLAKA.

“Kjo qeveri nuk morri datën për fillimin e negociatave, ajo ka dështuar dhe mirë bëhet që shkojmë në zgjedhje”, tha Memedi.

Duke folur për modelin zgjedhor, Memedi tha se ASH kërkon Lista të Hapura dhe 8 njësi zgjedhor, jo një pasi me këtë propozim askush nuk u garnaton shqiptarëve se te vendbanimet e pastra maqedonase nuk do të vidhen votat. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 7, 2019 21:16