Reshje të dobëta të borës në Krushevë, në Strazhë dhe në Kodrën e Diellit, mjegull në Gjavatë

Redaksia
By Redaksia 25 Janar, 2023 20:58

Reshje të dobëta të borës në Krushevë, në Strazhë dhe në Kodrën e Diellit, mjegull në Gjavatë

Komunikacioni në rrugët shtetërore është duke u zhvilluar pa pengesa nëpër rrugë vende-vende të lagështa. Reshje të dobëta të borës shihen në Krushevë, Strazhë dhe Kodrën e Diellit.

Për shkak të paraqitjes së mjegullës vërehet dukshmëri e zvogëluar deri në 50 metra në qafën malore Gjavatë.

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Redaksia
By Redaksia 25 Janar, 2023 20:58