Rexhepi: Gjatë orës policore, në rast urgjent qytetarët të kërkojnë ndihmë nga policia

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 27, 2020 23:31

Rexhepi: Gjatë orës policore, në rast urgjent qytetarët të kërkojnë ndihmë nga policia

Në raste urgjente, qytetarët mund të oaraqiten në numrin 192 për të kerkuar ndihmë nga policia.

“Të gjithë ata të cilët nuk janë të informuar mirë, në raste urgjente të shfrytëzojnë numrin 192 që është pa pagesë dhe të paraqesin apo të denoncojnë raste të tilla dhe policia me siguri do t’ju del në ndihmë sa më shpejtë të jetë e mundur”, deklaroi Rexhepi në emisionin ‘Enter’ në TV SHENJA.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 27, 2020 23:31