Rikthehet në vëmendjen e opinionit, Talat Selmai i njohur ndryshe se Deda Toni | VIDEO

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 4 Gusht, 2022 00:36

Rikthehet në vëmendjen e opinionit, Talat Selmai i njohur ndryshe se Deda Toni | VIDEO

Rikthehet në vëmendjen e opinionit, Talat Selmai i njohur ndryshe se Deda Toni. Fjala e tij: Ushtro…, tashmë është bërë e njohur në të gjithë Ballkanin.

Talat Selmani nga Gostivari, pas tre vitesh, në intervistë për Zagreb.info flet për jetën e tij, bashkëshorten dhe familjen.

Përse Talat Selmani nuk preket nga gripi ?

Me çka ushqehet 82 vjeçari nga Gostivari ?

Pse është e nevojshme një gotë raki në mëngjes ?

Pse është e nevojshme një gotë venë pas ushqimit ?

Sa vjet i ka Talat Selmani ?

Çka u sugjëron Talati të rinjëve ?

Përse duhet bërë palestër ?

Talati ju këshillon shumëçka !

Redaksia Flaka e përkthehu dhe titroi në gjuhën shqipe, për ta sjell tek ju në formë origjinale.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 4 Gusht, 2022 00:36