Ristani: Hetim të plotë të aktivitetit të Shullazit

Ristani: Hetim të plotë të aktivitetit të Shullazit

Partia Demokratike inkurajon Prokurorinë për një hetim të plotë të aktivitetit të Shullazit, duke i kërkuar organit të akzuës të mos ndikohet nga politika.

Sekretari i Përgjithshëm i PD-së, Arben Ristani tha para mediave se vështirësia më e madhe e Prokurorisë është Edi Rama dhe Saimir Tahiri.

“Vështirësia më e madhe e Prokurorisë ka qënë dhe është Edi Rama dhe Saimir Tahiri që i kishin dhënë Shullazit statusin e paprekshëm. PD inkurajon prokurorinë në hetimin e plotë të aktivitetit të Shullazit. PD kërkon partnerëve ndërkombëtare, në veçanti ambasadës së SHBA që të japin kotnrbutin e tyre për të ndalur ndërhyrjen e qeverisë. Drejtësia duhet dhe do të triumfojë në këtë rast”, tha Ristani.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 18, 2016 12:39

REKLAMA