Rivotim në Zhelinë, fituesi mësohet pas dy javësh

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 4 Nëntor, 2021 22:20

Rivotim në Zhelinë, fituesi mësohet pas dy javësh

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve me 6 vota PËR vendosi që në vendvotimin 2107 në Zhelinë do të ketë rivotim. Nga kontrolli në materialin zgjedhor u konstatua se ka mospërputhje të të dhënave në procesverbal, ndërsa gjithashtu u konstatua se një person ka votuar me letërnjoftim të pavlefshëm.

Rezultati i të dielës në këtë vendvotim ishte 227 me 117 në favor të kandidatit të BDI-së, Fatmir Izairi.

Ndërkohë Lëvizja BESA ka te drejte ankese në gjykatën administrative ndaj vendimit të KSHZ-së./tetova1/

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 4 Nëntor, 2021 22:20

28
Nën
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi sot në emrin e tij dhe në emër të deputetëve...
28
Nën
Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka lëshuar urimin e tij për 28 néntorë. Në urimin...
28
Nën
Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka lëshuar urim me rastin e Ditës...
27
Nën
Shkoi për gjueti me shokë, por mbeti i plagosur në rrethana ende të pazbardhura, në...