RMV, gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 15 raste te reja me Kovid-19

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 6, 2020 16:08

RMV, gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 15 raste te reja me Kovid-19

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 15 raste te reja me Kovid-19 në vendin tonë.

Rastet janë paraqitur si më poshtë:
Kumanove 8
Shkup 4
Tetovë 1
Strugë1
Shtip 1

Me 15 rastet e reja numri përgjithshëm i të infektuarve shkon në 570. Ndërsa janë regjistruar edhe 2 viktima, 1 në Tetovë dhe 1 në Koçan. Numri i përgjithshme i viktimave shkon në 20.

Nga këto te dhëna nuk janë përfshirë testet e qendrave private për testim sepse spitalet nuk kane punuar.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 6, 2020 16:08