RMV nikoqire e brigadës për Europën Juglindore

RMV nikoqire e brigadës për Europën Juglindore

RMV nga vitit 2020 deri më 2026 do të jetë nikoqire e brigadës për Evropën Juglindore si një ndër projketet më të rëndësishme të nismës për bashkëpunim me minsitrat e mbrotjes të Evropës Juglindore.

“Do deshiroja te shpreh kënaqësin time që jemi nikoqir të kësaj konference në një vitë I cili është I një rëndësie të vecantë për ne. Vit në cilin do ta rumbullaksojmë antarësimin e plotë në alencën veriatlantike që është dëshmI se me qendrueshmëri dhe angazhim shumë vjecar jemi kontribues aktiv në realizimin e angazhimeve që kërkohen nga nato, sidomos në sferën e e mbrojtjes konektive siguris dhe prosporitetit”, u shpreh zëvendës i kryeshefit të gjeneralit shtabës të armsë Azim Nuredini.

Në këtë konferen dy ditore është nënshkruar edhe protokolli I 6 që kësaj brigade do I jep impuls të ri për avansim të mëtejshëm në funskionimin e saj.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 12 Qershor, 2019 20:12

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

MARKETING