Roboti që përgatit 300 hamburger në ditë, tani skuq edhe patate

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 2 Nëntor, 2021 23:20

Roboti që përgatit 300 hamburger në ditë, tani skuq edhe patate

Një robot-kuzhinier, i cili është ideuar që të përgatisë 300 hamburger në ditë, tashmë mund të skuqë edhe patate, pas një “upgrade” që i është bërë ditët e fundit.

Flippy, i ndërtuar nga Miso Robotics, në Kaliforni të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ka për qëllim që të bëjë punën më intensive dhe të rrezikshme në një “fast food”, si qëndrimi pranë vajit të nxehtë.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 2 Nëntor, 2021 23:20

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare