Rrahje në një restorant të Tetovës

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Dhjetor, 2023 11:56

Rrahje në një restorant të Tetovës

Të enjten në ora 15:20 në SPB-Tetovë është thirrur 31-vjeçari A.M. nga Zhelina e Tetovës, i cili ishte denoncuar një ditë më parë nga 33-vjeçari I.D nga Tetova, se e ka sulmuar fizikisht në një restorant në Tetovë, transmeton Flaka Media.

Sipas raportit, në sulm ka përdorur edhe një mjet prej qelqi. Rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar. Flaka Media

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Dhjetor, 2023 11:56

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare