Rreshjet e borës, Memedi: Punojmë në normalizimin e gjendjes

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 1, 2020 19:24

Rreshjet e borës, Memedi: Punojmë në normalizimin e gjendjes

Dita e parë e prillit ka përfshirë thuajse gjithë territorin e vendit nga reshje të dendura të Borës, të pazakonta për këtë periudhë të vitit.

Reshje të borës ka së shumti në Tetovë dhe rajonin më të gjerë të Pollogut. Rrugët janë të kalueshme dhe nuk kanë pengesa, ndërsa vështirësi kalimi, ka kryesisht në rrugët drejt fshatrave të Malësisë së Sharrit dhe për në pikën turistike “Kodra e Diellit”. Drejtori i NP “Rrugët e Maqedonisë” , Bekim Memeti për Tv Klan thotë se po punohet vazhdimisht që rrugët të jenë të kalueshme.
Për më tëpër në linkun më poshtë:

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 1, 2020 19:24