Rritja e pagesave rrugore: Boçvarski: Nëse ju duket shtrenjtë, udhëtoni nëpër rrugë lokale

Desk
By Desk 13 Janar, 2021 21:01

Rritja e pagesave rrugore: Boçvarski: Nëse ju duket shtrenjtë, udhëtoni nëpër rrugë lokale

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski u tha qytetarëve nëse është e shtrenjtë për ata pagesa rrugore, të udhëtojnë nëpër Veles ose nëpër rrugë lokale, përcjell FLAKA.

Në shkurt, udhëtimi në këtë drejtim do të rritet për 120 denarë. Shuma prej 40 denarë të cilën qytetarët e kanë paguar deri më tani, do të rritet në 160 denarë. FLAKA

Desk
By Desk 13 Janar, 2021 21:01