Rritje çmimesh: Shtrenjtohen shërbimet hotelerike në vend

Desk
By Desk March 5, 2020 22:11

Rritje çmimesh: Shtrenjtohen shërbimet hotelerike në vend

Shërbimet hotelierike në vend janë më të shtrenjta për 0.2 përqind, përcjell FLAKA.

Kjo mund të shihet nga statistikat.

Çmimet e shërbimeve hotelierike në shkurt të vitit 2020 u rritën me 0.2 përqind krahasuar me muajin e kaluar, njoftoi Enti Shtetëror i Statistikave.

Rritja ishte në grupet e ushqimeve me 0.4 përqind, pije alkoolike me 0.7 përqind dhe pije joalkoolike me 0.3 përqind, ndërsa grupi buajtje pati një rënie prej 0.4 përqind.

Indeksi i çmimeve të hotelierisë në shkurt 2020 u rrit me 0,1 përqind krahasuar me të njëjtin muaj të vitit të kaluar. FLAKA

Desk
By Desk March 5, 2020 22:11