Rruga e Matkës nuk u rregulluar as këtë verë/ Rruga plot me gropa, kryetari i Sarajit thotë se po përgatitet projekti

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 2 Gusht, 2022 20:04

Rruga e Matkës nuk u rregulluar as këtë verë/ Rruga plot me gropa, kryetari i Sarajit thotë se po përgatitet projekti

Kjo rrugë të çon në Matkë, një ndër vendet më të frekuentuara turistike që ka Shkupi.

Megjithatë rruga që të shpien atje është e parregulluar dhe plot me gropa.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 2 Gusht, 2022 20:04