Rusia bllokon dënimin e agresionit, nuk kalon rezoluta e Shqipërisë dhe SHBA-ve

Redaksia
By Redaksia 26 Shkurt, 2022 00:07

Rusia bllokon dënimin e agresionit, nuk kalon rezoluta e Shqipërisë dhe SHBA-ve

Nuk ka kaluar në Këshllin e Sigurimit të OKB-së rezoluta e Shqipërisë dhe SHBA-së që dënon Rusinë për agresionin ndaj Ukrainës.

Shqipëria, që është një anëtar jo i përhershëm i Këshillit të Sigurimit, bashkë me SHBA-në ka propozuar që me anë të një rezolute Rusia të dënohet, transmeton Gazeta Express.

Redaksia
By Redaksia 26 Shkurt, 2022 00:07