Sa më i shpejtë është BMW M3 ‘me të gjitha rrotat’ se versioni RWD?

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Nëntor, 2021 23:33

Sa më i shpejtë është BMW M3 ‘me të gjitha rrotat’ se versioni RWD?

BMW ofron konkurrencën e re M3 në të dy konfigurimet me “rrota të pasme” dhe “me të gjitha rrotat”.

Falë AWD-së së tij, modeli xDrive duhet të jetë më i shpejtë, por për të parë nëse është me të vërtetë kështu, CarWow vendosi të rreshtojë të dy versionet dhe t’i vendosë ato kundër njëri-tjetrit.

Natyrisht, të dy modelet fuqizohen nga i njëjti motor 3.0-litërsh që jep 503 kf dhe 479 lb-ft (650 Nm) çift rrotullues dhe është i lidhur me një transmetim automatik me tetë shpejtësi.

Gjatë testeve të tij, CarWow zbuloi se M3 Competition xDrive jo vetëm që del nga linja shumë më shpejt se ai “me rrota të pasme”, por është gjithashtu shumë më e lehtë për t’u nisur dhe ofron performancë më të qëndrueshme.

Në fund të tri garave më të mira, M3 Competition xDrive e kaloi çerek miljen në 11.3 sekonda krahasuar me 11.6 sekondat e modelit me rrota të pasme. /telegrafi

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Nëntor, 2021 23:33

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare