Sa po ndodhi një aksident zinxhiror në qendër të Shkupi

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 26 Shtator, 2022 23:31

Sa po ndodhi një aksident zinxhiror në qendër të Shkupi

Pesë vetura janë përplasur në rrugën “11 Tetori” në qendër të Shkupit.

Aksidenti zinxhiror ka ndodhur pasi ishte ndezur drita jeshile në semafor në kryqëzim.

U dëgjuan 4 goditje të forta dhe u ngrit pluhur i bardhë për shkak të airbags. Por fatmirësisht nuk ka pasur persona të lënduar.

Pritet që në vendin e ngjarjes të arrijë policia dhe të jep detaje për aksidentin.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 26 Shtator, 2022 23:31

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...