Sahide Bajrami zgjedhet kryetare e degës së BDi-së në Bogovinë

Sahide Bajrami zgjedhet kryetare e degës së BDi-së në Bogovinë

Sahide Bajrami zgjedhet kryetare e degës së BDi-së në Bogovinë, rapoton Flaka

Kuvendarët e deleguar gjithashtu njëzëri zgjodhën edhe kryesinë e degës si dhe këshillin mbikqyrës të degës së Bogovinë.

Punimet e Kuvendit Zgjedhor i ndoqi Kryetari i BDIsë z. Ali Ahmeti, bashkë me Sekretarin Organizativ, Artan Gruvi, Ministrin e Ambientit Naser Nuredini, Ministrin Hisen Xhemaili, deputeti Xhevat Ademi dhe të tjerë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 21 Tetor, 2019 19:54

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

SONDAZHI

How Is My Site?

View Results

Loading ... Loading ...