Samsung dizajnon tastierën e padukshme

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 23 Janar, 2020 22:42

Samsung dizajnon tastierën e padukshme

Samsung ka krijuar një tastierë “të padukshme”, e cila lejon përdoruesit të shkruajnë direkt në një tavolinë ose në çdo sipërfaqe të sheshtë, pa pasur nevojë të mbajnë telefonin.

Tastiera mbështetet në inteligjencën artificiale dhe pajisjet e kamerave selfie, të cilat duhet të njohin lëvizjet e shoqëruara dhe t’i kthejnë ato në shtypje në ekran.

Projekti është ende në fazat e hershme të zhvillimit, kështu që nuk ka gjasa që së shpejti të shohim një celular ose tabletë me këtë aftësi.

Studiuesit aktualisht janë duke mbledhur më shumë informacione rreth llojeve të ndryshme të duarve, si dhe stile të ndryshme shtypjeje që mund të ndikojnë në performancën e tastierës virtuale.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 23 Janar, 2020 22:42