Schultz për ndikimin e luftës në Ukrainë: Më shqetëson stabiliteti i Ballkanit

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 24 Nëntor, 2022 22:09

Schultz për ndikimin e luftës në Ukrainë: Më shqetëson stabiliteti i Ballkanit

Ish kryetari i Parlamentit Europian, Martin Schultz i pyetur në Klan Debat mbi luftën në Ukrainë dhe ndikimin që ajo mund të ketë në Ballkan, u shpreh i shqetësuar. Rajoni është me një sërë procesesh të pazgjidhura e mosmarrëveshje të hapura dypalëshe  e si rezultat bëhet më i prekshëm e më i ndjeshëm ndaj ndikimeve të huaja.

“Jo vetëm për stabilitetin e këtij rajoni, por është e qartë se nëse lufta krijon pasiguri dhe paqëndrueshmëri në të gjithë botën, krejt logjike janë shqetësimet në një rajon tradicionalisht të brishtë për sa i përket marrëdhënieve ndërkufitare, marrëdhënieve ndërmjet grupeve dhe tendencave të ndryshme politike. Është shumë e qartë se kjo më shqetëson”, deklaroi ish kryeparlamentari europian, Martin Schultz./KlanMacedonia

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 24 Nëntor, 2022 22:09

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...