Sela: Zejdi nuk është axhami, nuk është i manipuluar

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Nëntor, 2021 14:39

Sela: Zejdi nuk është axhami, nuk është i manipuluar

Skender Rexhepi-Zejdi nuk ka qenë i manipuluar në lidhje me nënshkrimet për formimin e shumicës së re parlamentare.

“Njeriu kur ka ndonjë hall mundohet të gjej arsyetime të pabaza dhe gënjeshtra realisht. Askush nuk është fëmijë, secili e di se lista që është nënshkruar, është nënshkruar për ta rrëzuar Qeverinë”, tha mes tjerash Sela.

Skender Rexhepi-Zejdi nuk ka qenë i manipuluar në lidhje me nënshkrimet për formimin e shumicës së re parlamentare.

“Njeriu kur ka ndonjë hall mundohet të gjej arsyetime të pabaza dhe gënjeshtra realisht. Askush nuk është fëmijë, secili e di se lista që është nënshkruar, është nënshkruar për ta rrëzuar Qeverinë”, tha mes tjerash Sela.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Nëntor, 2021 14:39