Selmani: Dyshoj se Zaev do ta tërheqë dorëheqjen

Redaksia
By Redaksia 1 Nëntor, 2021 21:34

Selmani: Dyshoj se Zaev do ta tërheqë dorëheqjen

Imer Selmani në emisionin “24 Analiza” në Tv 24 tha se opinioni është i interesuar për të gjitha momentet e rëndësishme siç është dorëheqja e djeshme e kryeministrit Zaev dhe rezultati i zgjedhjeve lokale dhe se të dyja gjërat sjellin ndryshime, përcjell FLAKA.

“Kryetarët e zgjedhur pritet të përmbushin të gjitha premtimet e tyre, sepse qytetarët që i kanë votuar, një vit më parë, kanë votuar ndryshe. Nuk duhet harruar asnjëherë se qytetarët janë ata që japin dhe marrin mandate. Jini të kujdesshëm në dhënien e rezultateve. Ajo që i intereson të gjithëve është se çfarë do të ndodhë me dorëheqjen e kryeministrit nga partia dhe kryeministri. Partnerët e koalicionit thanë se ishte me nxitim dhe se shumica parlamentare ishte e brishtë por e qëndrueshme. Zaev ka qenë mjaft bindës dhe dyshoj se do ta tërheqë dorëheqjen”, tha Selmani. FLAKA

Redaksia
By Redaksia 1 Nëntor, 2021 21:34