Senati amerikan ratifikon Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO

Senati amerikan ratifikon Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO

Senati amerikan ka miratuar Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO.

Sipas rezultateve të publikuara, 84 senatorë kanë votua “për”, vetëm dy senatorë, respektivisht, një nga Juta dhe një nga Kentucky votuan kundër, ndërsa 14 senatorë nuk votuan.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 22 Tetor, 2019 14:30

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.