SHBA: Të zbatohen zotimet e Brukselit – përfshirë krijimi i Asociacionit

Desk
By Desk May 31, 2019 22:18

SHBA: Të zbatohen zotimet e Brukselit – përfshirë krijimi i Asociacionit

SHBA ka kërkuar që të përmbushen të gjitha obligimet nga Kosova dhe Serbia.

Ambasada amerikane në Beograd ka kërkuar poashtu edhe krijimin e Acosiacionit të Komunave me Shumicë Serbe për të cilën vite më parë ka pasur pajtueshmëri në Bruksel, transmeton Klan Kosova.

“Shtetet e Bashkuara të Amerikës përkrahin implementimin e plotë të të gjitha zotimet  e marra në Dialogun e Brukselit”, thuhet në faqen zyrtare të kësaj ambasade në Twitter.

“Kjo përfshin poashtu edhe obligimin lidhur me krijimin e Asociacionit të Komunave me Shumicë Serbe”.

Desk
By Desk May 31, 2019 22:18