Shekerinska: PSP duhet patjetër të punojë, por jemi të gatshëm për kontrollë shtesë mbi ekzekutivin

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 11, 2019 22:43

Shekerinska: PSP duhet patjetër të punojë, por jemi të gatshëm për kontrollë shtesë mbi ekzekutivin

Institucionet që luftojnë krimin dhe korrupsionin duhet të kenë mandatin që të vazhdojnë ta bëjnë këtë, tha sot zëvendëskryeministri dhe ministri i Mbrojtjes Radmilla Shekerinska në lidhje me bisedimet e opozitës mbi statusin e Prokurorisë së Posaçme Publike, përcjell FLAKA.

“Në ditët e para, PSP mund të ketë qenë vetëm një simbol, tani ajo duhet të vazhdojë të jetë një simbol dhe një pjesë e rëndësishme e shtetit ligjor që do të provojë të jetë funksionale. Kjo është arsyeja pse ne po udhëheqim negociatat, jo për të arritur interesat partiake, por për t’iu përgjigjur pritjeve të publikut tonë të gjithë – se drejtësia duhet të ketë institucione që kanë luftuar krimin dhe korrupsionin duhet t’i jepet mandati që të vazhdojë ta bëjë këtë bëni”, tha Shekerinska.

Sipas saj, opozita në periudhën e kaluar ka negociuar me qëllim që PSP të mos jetë në gjendje të punojë. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 11, 2019 22:43