Shërbimet postare po shtrenjtohen, letrat me çmime më të larta

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 25 Janar, 2023 21:49

Shërbimet postare po shtrenjtohen, letrat me çmime më të larta

T&S

Nga 1 shkurti, shërbimet postare do të jenë më të shtrenjta. Letra deri në 50 gram rritet nga 25 denarë në 36 denarë, dhe çmimi për me “rekomndim” është rritur dhe tani është 90 denarë, përcjell FLAKA.

Rriten edhe çmimet e shërbimit të rekomanduar, ndërsa çmimi i kartelës postare po rritet nga 9 denarë në 16 denarë. FLAKA

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 25 Janar, 2023 21:49