Shetasi i Turqisë ndalohet në Gostivar. Në automjet kishte fshehur personin nga Siria

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 24 Janar, 2023 13:11

Shetasi i Turqisë ndalohet në Gostivar. Në automjet kishte fshehur personin nga Siria

T&S

Dje rreth orës 16:50, në rrugën e “Ilindenit” në Gostivar, në oborrin e një subjekti juridik, zyrtarët
policorë të SPB Tetovë – Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, kanë ndaluar 56- vjeçari A.A. nga Republika e Turqisë, gjatë kontrollit në mjetin ngarkues “daf” me rimorkio të cilën e kishte drejtuar është gjetë personi M.A.(24) nga Siria.

Shtetasi sirian më pas është dërguar në trazit-Qendrën për të huaj në Shkup.

Rasti është zbardhur dhe dokumentuar. Flaka

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 24 Janar, 2023 13:11