Shfrytëzuesit e Slack tani mund ta errësojnë sfondin

Shfrytëzuesit e Slack tani mund ta errësojnë sfondin

Në një prej shërbimeve më të mëdha në internet, Slack tani ofrohet edhe mundësia e errësimit të ekranit, kur përdoret në kompjuter apo laptop.

Të interesuarit për këtë ndryshim, duhet të shkojën në anën majtë të pjesës së sipërme të monitorit dhe të kërkojnë Preferences, kur të kenë klikuar në të të kërkojnë Themes dhe të zgjedhin formën që duan.

Ky sistem shumë i kërkuar, thuhet se së shpejti do të jetë i mundur edhe për shfrytëzuesit e OS.

Meqenëse ishte pëlqyer shumë në aplikacion për telefon, u kërkuar që të bëhej edhe në desktop.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 13 Shtator, 2019 22:57

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.