“Shkarkimet”, Kovaçevski: Deputetët e LSDM-së do të votojnë në pajtim me propozimin e Qeverisë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Shkurt, 2024 19:20

“Shkarkimet”, Kovaçevski: Deputetët e LSDM-së do të votojnë në pajtim me propozimin e Qeverisë

Kryetari i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski deklaroi sot se nuk mund të flasë për zhvillimet në Aleancën për Shqiptarët dhe se nuk e njeh kuadrin e komisionit të partisë për emrat e rinj të propozuar të ministrave, megjithatë konfirmoi se deri më tani ka komunikuar vetëm me liderin e kësaj partie, Arben Taravari.

“Para dy ditësh kam folur me të dhe kam pasur gjithmonë komunikim zyrtar”, tha ish-kryeministri KOvaçevski derisa u përgjigj në pyetjen se kë njeh si legjitim, ASH-në e Selës apo ASH-në e Taravarit.

“Për mënyrën se si do të votojë grupi parlamentar i LSDM-së, do të votojë në përputhje me atë që do të dalë nga Qeveria dhe në bazë të qëndrimit të deputetëve të Aleancës”, shtoi Kovaçevski duke u përgjigjur në pyetjen se si do të votojnë deputetët e tij nëse ka ndryshim të ministrave Fatmir Mexhiti dhe Azir Aliu.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Shkurt, 2024 19:20

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare