Shkarkohet Bujare Abazi, Idris Istrefi drejtor i ri i Postës

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Shkurt, 2024 23:08

Shkarkohet Bujare Abazi, Idris Istrefi drejtor i ri i Postës

Në pjesën për çështjet kadrovike, Qeveria ka vendosur që t’i rekomandojë Këshillit Mbikëqyrës të Shoqërisë Aksionare shtetërore për qarkullim postar “Posta e Maqedonisë së Veriut” – Shkup që të shkarkojë Bujare Abazin, anëtare e Bordit Drejtues – e cila mban titullin e drejtorit të përgjithshëm.

Dhe, si anëtar të Bordit Drejtues të Shoqërisë Aksionare shtetërore për komunikacion postar “Posta e Maqedonisë së Veriut” – Shkup të zgjedhë Idri Istrefin nga Struga.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Shkurt, 2024 23:08

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare