Shkoni në vendet e Games of Thrones

Shkoni në vendet e Games of Thrones

Dimri i Madh, Kalaja të gjitha vendet misterioze për ata të apasionuar pas Games of Thrones (Froni i Shpatave), saga që tashmë është në edicionin e shtatë është bërë këto ditë më popullori në internet

Në Google Street View ka një guidë me listën e vendeve simbol të serisë kult që do të lumturojë mjaft fansa.

Në këtë mënyrë zbuloni se një pjesë e mirë e skenave të “Dimrit të Madh” janë xhiruar në Skocinë Qendrore dhe më pas në Irlandë e Islandë, ndërsa “Kala” në manastirin e Sant Pere de Galligants në Girona të Spanjës.

Ndërsa “Rruga e Turpit” e Cercei Lannister është xhiruar në rrugët afër Dubrovnikut dhe skena e “Mare Dothraki” janë në Bardenas Reales, një shkretëtirë në veri të Spanjës. Këtu gjeni guidën zyrtare.

Ndërkaq, episodi i parë i sezonit të ri të filmit ka regjistruar më shumë se 2.4 milionë postime në Twitter, duke mundur dhe rekordin e serisë.

/ Top Channel 

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 20, 2017 09:22

REKLAMA