Shoferi i autobusit që solli dy pacientët e infaktuar, rezulton me test negativ

Desk
By Desk March 7, 2020 20:16

Shoferi i autobusit që solli dy pacientët e infaktuar, rezulton me test negativ

Ministria e shëndetësisë informon se shoferi i autobusit që solli dy të pacient të prekur me koronavirus është negative në koronavirus.

Ai sot me turin e dytë të pacientëve nga Italia ishte pritur në pikën kufitare Tabanocë. Autobusi ishte larguar në një anë, a deri më marjen e rezultateve nga testet, ai dhe udhëtarët ishin në disa orë izolimi në objektin e zyrave doganore në pikën kufitare.

Desk
By Desk March 7, 2020 20:16