‘Shpiket’ aplikacioni ku mund të gjeni personin e shquar nga vendlindja juaj. Ja harta ku mund ta zbuloni

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Gusht, 2022 20:32

‘Shpiket’ aplikacioni ku mund të gjeni personin e shquar nga vendlindja juaj. Ja harta ku mund ta zbuloni

Teknologjia përparon çdo ditë. Kjo është shoqëria e informimi´t.

Një aplikacion i fundit ofron mundësinë që të gjeni personin e famshëm të vendlindjes tuaj.

Këtë tashmë do mund të gjeni shumë lehtë, duke përdorur një hartë interaktive, e krijuar së fundmi, e cila tregon me përpikmëri vendin e origjinës të personazheve të njohur nga e gjithë bota.

Sa i përket Shqipërisë, që nga Gjergj Kastriot Skënderbeu, te Enver Hoxha apo dhe futbollistët e kombëtares, të gjithë do mund t’i gjeni aty.

Për të hapur hartën, klikoni këtu.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Gusht, 2022 20:32