Shqipëri, nis sot aplikimi i dozës së tretë të vaksinës

Linda Limani
Publikuar nga Linda Limani 1 Nëntor, 2021 12:15

Shqipëri, nis sot aplikimi i dozës së tretë të vaksinës

Doza e tretë e vaksinës anti Covid për personat mbi 60 vjeç është hapi i radhës që pritet të nisë këtë të hënë në Shqipëri. Komiteti teknik i ekspertëve në rekomandimet e fundit të saj vendosi marrjen e një doze të tretë të vaksinës për të gjithë të moshuarit mbi 60 vjeç.Gjithashtu sot do të nisë aplikimi dhe marrja e vaksinës dhe të grupmosha mbi 16 vjeç, ndërsa fëmijët mbi 12 vjeç do i nënshtrohen vaksinimit me autorizimin e prindërve dhe vetëm nëse kanë probleme shëndetësore.

Linda Limani
Publikuar nga Linda Limani 1 Nëntor, 2021 12:15

09
Dhj
Nga mostrat e marra nga personat e sëmurë, është vërtetuar se një numër i madh...
09
Dhj
Sherri mes tre personave në Shkup për pak ka përfunduar pa viktima, kur njëri prej...
09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...