Shqipëria pjesë e operacionit të Europol, në pranga 150 persona

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 11 Nëntor, 2021 21:56

Shqipëria pjesë e operacionit të Europol, në pranga 150 persona

150 persona ranë në prangat e policisë gjatë një operacioni tre ditor të realizuar nga Europol.

Mes 17 vendeve të përfshira është edhe Shqipëria. Operacioni i koduar “Trivium” është zhvilluar kundër krimit të organizuar të pronave në Evropë.

Sipas Europol, janë kryer kontrolle në rrugë për persona dhe automjete, si dhe kontrolle ambientesh.

Europol e mbështeti operacionin duke shkëmbyer informacion mbi subjektet, automjetet dhe mënyrën e veprimit që qëndronin pas grupeve kriminale në kohë reale.

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Tiranë, Luigi Soreca vlerësoi suksesin, ndërsa thekson se bashkëpunimi ndërkombëtar është kyç në luftën kundër krimit të organizuar./tch

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 11 Nëntor, 2021 21:56

06
Dhj
Ambasadorja e SHBA-së në vend, Anxhela Ageler sonte theksoi se është konfuz procesi për zgjedhjen...
06
Dhj
Ajo ka një apartament në Shkup prej 54 metrash katrorë si pronë e saj personale,...
06
Dhj
Riorganizimi i administratës nënkupton reduktimin e disa institucioneve, nga 140 institucione që janë nën ombrellën...
06
Dhj
Qytetarët nuk u besojnë as politikanëve, as institucioneve, kështu vlerëson Insituti për Demokraci, një hulumtim...