Shqiptarët i sigurojnë paratë për shërimin e Melisës nga Shkupi e cila vuan nga sëmundje e rëndë

Desk
By Desk 7 Prill, 2019 14:29

Shqiptarët i sigurojnë paratë për shërimin e Melisës nga Shkupi e cila vuan nga sëmundje e rëndë

Hoxha Halil Kastrati ka informuar të gjithë se parat që i ka kërkuar familja për shërimin e Melisës tashmë janë siguruar.

Melisa vajza e cila vuan nga sëmundja e tu.morit gjendet në Turqi dhe është duke i pranuar terapitë e nevojshme.

Ky është shkrimi i plotë i Hoxhës Kastrati në Facebook.

Mbyllet aksioni i ndihmave per Melisen

Ju informojme se nga tani mbyllet aksioni i pranimit te ndihmave per Melisen 13 vjeçare nga Shkupi

Melisa gjendet ne Turqi duke i pranuar terapit e nevojshme, ne javen tjeter do ti bejme publike listat e donacioneve qe kane ardhur te shoqata jone per Melisen

Tani nuk ngelet gje tjeter veçse te gjithe ne me lut Zotin per she.rimin e saj

Faleminderit shume dhe Zoti ju shperblefte te gjitheve

Desk
By Desk 7 Prill, 2019 14:29