Shqiptarët në Maqedoni në koalicion me partinë që dyshohet se e financon Putini

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Nëntor, 2021 23:25 Updated

Shqiptarët në Maqedoni në koalicion me partinë që dyshohet se e financon Putini

Profesori Blerim Latifi po thotë se një një parti e ekstremit të majtë në Maqedoninë e Veriut ka dalë në skenë, shkruan Syri.net Kosova.

Madje ai ka shtuar se kjo parti dyshohet se edhe e fincon Putini.

“Me emrin Levica ( E Majta), ajo po afirmon qëndrime të hapura antishqiptare, antiperëndimore, anti Nato dhe anti marrëveshjes se Prespës me Greqinë. Qëndrime këto që reflektojnë saktësisht interesat ruse në Ballkan. Gjë që lë të kuptohet se është krijesë tipike e parave që Rusia shpërndanë gjithandej për të ushqyer forcat e destabilizimit të rajonit dhe të Europës.”, ka shkruar ai.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Nëntor, 2021 23:25 Updated

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...