Shuhet plotësisht zjarri në fshatin Zhubrinë të Kërçovës

Desk
By Desk May 2, 2019 21:52

Shuhet plotësisht zjarri në fshatin Zhubrinë të Kërçovës

Me intervenim të Njësitit Territorial Zjarrfikës – Kërçovë tërësisht është shuar zjarri që mbrëmë e përfshiu fshatin Zhubrinë të Kërçovës.

Zjarri, u vërejt dje rreth orës 20, mbi rezervuarin për ujë në fshatin Zhubrinë.

“Është djegur rreth 100 metra katrorë sipërfaqe bar i thatë dhe pyje të ulëta. Zjarri është lokalizuar, ndërsa më pas ëstë shuar plotësisht nga Njësia Territoriale Zjarrfikëse nga Kërçova, informon Stefan Dimovski, zëdhënës i SPB – Ohër.

Desk
By Desk May 2, 2019 21:52