Si ka marr pushim mjekësor Katica Janeva?

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka July 29, 2019 21:40

Si ka marr pushim mjekësor Katica Janeva?

Si ka marr pushim mjekësor Katica Janeva? Sekreti përreth sëmundjes së prokurores së posaçëm provokoi deputetin Antonio Milloshovski, i cili përsëri është një nga të dyshuarit e Janevit, përcjell FLAKA.

Milloshovski në profilin e tij në Facebook publikoi një fotografi nga një librezë mjekësore që miratoi pushim mjekësor për Janevën.

Mjeku nuk e ka publikuar atë, por me diagnozën që ka marrë Janeva kalkulon. Sot ai ishte në një komision në Parlament, por ai nuk donte të jepte deklaratë prej ku e kishte informacionin, pavarësisht nëse ishin relevante dhe se si ai do t’i përgjigjej pohimeve që ai kishte të bënte me transferimin e të dhënave personale.

“Unë do t’i jepja prokurores dhe FSSH-së shans për të konfirmuar, mohuar dhe shpjeguar se si ata marrin pushim 30-ditor mjekësor pa një komision mjekësor. Abuzimi është pushimi i paligjshëm mjekësor, i cili ngre dyshime nëse është i vërtetë apo i manipuluar”- thotë Milloshovski.

Telma u përpoq të hetojë se cili specialist ka dhënë trajtim për Janeva dhe nëse kishte ndonjë abuzim të mundshëm.

Disa nga numrat e telefonave të pacientëve të tjerë nga regjistri mjekësor nuk janë fshirë, kështu që ne u përpoqëm të pyetnim se ku është trajtuar. Njëri ishte i paarritshme, dhe i dyti tha se nuk kishte asnjë lidhje me Janevën dhe e mbyll telefonin. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka July 29, 2019 21:40